10 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-21

 Αγαπητοί γονείς

Κάθε Σεπτέμβρη, περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Προετοιμάζουμε πάντα με φροντίδα και προσοχή τους χώρους του Νηπιαγωγείου, για να υποδεχτούμε τους νέους μαθητές μας, που με σχετική αγωνία και ίσως δισταγμό, θα ξεκινήσουν την πρώτη τους επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και τους ήδη γνωστούς μας (τα περυσινά μας παιδιά) για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, το υπέροχο ταξίδι στη γνώση.

Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ήδη κατά τη διάρκεια της περασμένης σχολικής χρονιάς, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας, πρωτόγνωρες καταστάσεις, που δοκίμασαν τις σωματικές και ψυχικές αντοχές μας. Όμως τα καταφέραμε περίφημα, όλοι μαζί: μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Τη νέα αυτή σχολική χρονιά που ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου, έχοντας απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε σε όλα τα επίπεδα (εκπαιδευτικά και υγειονομικά) σας διαβεβαιώνουμε ότι καταρχήν θα μεριμνήσουμε  για την ασφάλεια των παιδιών σας, τηρώντας όλα τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουμε λάβει και φυσικά θα προσπαθήσουμε να είναι και αυτή η σχολική χρονιά, δημιουργική, γεμάτη έμπνευση, φαντασία και φυσικά αγάπη.

Αυτά που χρειαζόμαστε από εσάς είναι θετική διάθεση, ειλικρίνεια, ευθύτητα και εμπιστοσύνη.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Παρακαλούμε διαβάστε τo παρακάτω υλικό που μας έχει σταλεί από τον ΕΟΔΥ: