15 Ιουνίου 2022

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-22

 Αποχαιρετίσαμε σήμερα στο Νηπιαγωγείο μας
 τη σχολική χρονιά 2021-22 που ολοκληρώθηκε. 

Μια χρονιά περίεργη, με πολλά πρωτόκολλα που έπρεπε να τηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα από μικρούς και μεγάλους, μάσκες που έκρυβαν τα χαμόγελά μας, αποστάσεις που απαγόρευαν τις αγκαλιές μεταξύ μας. Όμως χάρη στην αγάπη των μικρών μας μαθητών και την εμπιστοσύνη, συνεργασία και βοήθεια από τους γονείς, είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο (μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας), καταφέραμε να διαχειριστούμε τις δυσκολίες και να εργαστούμε δημιουργικά και εποικοδομητικά προς όφελος των παιδιών μας. 

Η καλοκαιρινή γιορτή μας, έγινε σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, αφού ήταν και ένας αποχαιρετισμός στα αγαπημένα μας νήπια, που μετά από 2 δύσκολα χρόνια τα οποία περάσαμε μαζί τους, ανοίγουν τώρα τα φτερά τους για να πετάξουν σε νέους ουρανούς γνώσης και προόδου.

Αφού προηγήθηκαν οι απαραίτητες προετοιμασίες στα παρασκήνια...

...οι μικροί μας πρωταγωνιστές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, λέγοντας τα ποιήματά τους και εκτελώντας τις χορογραφίες τους, με το δικό τους μοναδικό τρόπο!!!
Τραγούδησαν με πάθος στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά...
...και τελειώνοντας, πήραν και το δωράκι τους, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας!!!

Ευχόμαστε από καρδιάς, ένα δροσερό, όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι σε όλους και αφού ευχηθούμε καλή πρόοδο στα παιδιά μας που αποφοιτούν, δίνουμε ραντεβού με τα προνήπιά μας αλλά και με τους καινούριους μας μαθητές το Σεπτέμβρη.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!