06 Δεκεμβρίου 2022

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Έφτασε επιτέλους ο Δεκέμβριος, ο αγαπημένος μήνας μικρών και μεγάλων. Όλοι τον περιμέναμε με ανυπομονησία γιατί μαζί του φέρνει τη μεγαλύτερη και ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σπουδαία αυτή ημέρα, την ημέρα των Χριστουγέννων, έχει ήδη αρχίσει:
Για να κάνουμε την αναμονή πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα, ετοιμάσαμε το παρακάτω ημερολόγιο με πολλές-πολλές εκπλήξεις κρυμμένες στα αστέρια του! Και για να υπάρχει και λίγη αγωνία, τα αστέρια δεν ανοίγουν όλα μαζί. Το κάθε αστέρι ανοίγει την ημερομηνία που γράφει ο αριθμός επάνω του. Εμπρός λοιπόν, καλή διασκέδαση:
 
Τι πιο ωραίο για αυτήν την εορταστική περίοδο, από μια προσεγμένη Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση! Η θεατρική ομάδα "ΠεραΧώρα, theater company" επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο μας την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και μας εντυπωσίασε. Η μαγική βαλίτσα των Χριστουγέννων της Μαρίνας Πανηγυράκη και της Θένιας Χατζή άνοιξε και "Ο Παπουτσής και τα ξωτικά...και άλλες ιστορίες" ξεπήδησαν από μέσα και πλημμύρισαν το χώρο μας με αφηγήσεις, μουσική και πολλά πολλά παιχνίδια:


Ώρα να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Παίζοντας με τις "Χριστουγεννιάτικες Αποστολές" και απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις, μπορούμε να μαζέψουμε όμορφα στολίδια, αστέρια, φωτάκια και φιόγκους για το δεντράκι μας. Ας αρχίσουμε λοιπόν και ας απολαύσουμε την αναμονή αυτής της υπέροχης γιορτής, της γιορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!!!