15 Ιουνίου 2023

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-23

 Άλλη μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη ποικίλες εμπειρίες και χρήσιμες δράσεις, που πέρα από τις γνώσεις που προσέφεραν στους μικρούς μας μαθητές, βοήθησαν και στην ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Η καλοκαιρινή μας γιορτή με την οποία αποχαιρετήσαμε το σχολικό έτος 2022-23, είχε οικολογικό χαρακτήρα, μιας και σαν Αειφόρο Νηπιαγωγείο που είμαστε, θέλουμε να προτρέψουμε τους μαθητές μας να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση. "Το μυστικό της λίμνης με τα χρωματιστά νερά" ενθουσίασε από την αρχή τα παιδιά και έτσι συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό σε όλες τις πρόβες. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, παρουσίασαν την παράσταση και στους γονείς τους, που ήρθαν σήμερα να απολαύσουν και να καμαρώσουν τους μικρούς πρωταγωνιστές. 

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, αποχαιρετήσαμε με συγκίνηση τα μεγάλα μας νήπια, δίνοντάς τους τις θερμότερες ευχές μας για τη μελλοντική τους πορεία και δώσαμε ραντεβού με τα προνήπιά μας, τον προσεχή Σεπτέμβριο, για να συνεχίσουμε μαζί το μαγικό ταξίδι στη γνώση που ξεκινήσαμε φέτος.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!